Iets over tandheelkundig chirurgisch licht

Goede verlichting heeft invloed op hoe we ons voelen en presteren. Om die reden is de juiste ziekenhuisverlichting in de zorg misschien wel belangrijker dan op welke andere plek dan ook. Een prettige omgeving wordt ook gerealiseerd met verlichting, zowel voor personeel als voor patiënten.

Micare JD1700 Operatielamp

Onze ervaren tandheelkundige specialisten staan klaar om u van dienst te zijn bij het verzorgen van uw gebit. Angstige patiënten krijgen bij ons deskundige begeleiding. Voor verlichting tandartspraktijk van de pijn of voor het ontspannen van de spieren werken onze tandartsen ook met het middel Dormicum.

Aan mensen die extreem bang zijn voor de tandarts kan Dormicum worden toegediend. Dormicum verlicht angstgevoelens en spanning. Bij het verrichten van tandheelkundige behandelingen weten onze tandartsen precies hoeveel Dormicum gebruikt mag worden. U wordt begeleid met de nodige aandacht om uw angstgevoelens te beperken. Verder worden er bij extreme angst ook behandelingen onder narcose uitgevoerd.

Tandartspraktijk Neer biedt een effectieve behandeling waardoor er geen of nauwelijks sprake is van herhaling van de klachten. Controle, instructie en nazorgbegeleiding zijn onze 3 speerpunten voor een gezond en stralend gebit. Daarnaast staan kwaliteit en service hoog in ons vaandel.

Zeker wanneer het gaat om tandheelkundige ingrepen is hygiëne een belangrijke factor. Bij een moderne praktijk wordt hier nog meer op gelet door ervoor te zorgen dat de looplijnen van de tandarts en de patiënt elkaar niet of zelden kruisen. Denk bijvoorbeeld aan een aparte deur als toegang tot de werkruimte. Het oogt nog eens professioneler ook.

Autoclaaf tandartspraktijk gebruikerstips