Loepbrillen voor ieder’s budget en wensen

Steeds meer tandartsen, mondhygiënisten en chirurgen kiezen ervoor om met een loepbril te gaan werken. Veelal om een beter zicht te hebben, continu te beschikken over goed licht en om een betere werkhouding te hebben. Met een Verrekijker Loepje kan een tandarts en chirurg betere diagnoses stellen en nauwkeuriger werken. De meeste tandartsen, chirurgen en mondhygiënisten kiezen voor een galilean loepbril in verband met het lagere gewicht.

DY-106

Loepbril met licht
Met ons unieke portfolio helpen wij tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)-assistenten met het verkrijgen van een beter zicht en een betere werkhouding. Met verschillende vergrotingen en bijpassende lichtbronnen, vinden wij altijd de juiste vergroting. Zeker in combinatie met een lichtbron ben je continu verzekerd van een optimaal zicht, zonder schaduw.

Loepbrillen voor ieder’s budget en wensen
Delcies BV heeft het grootste assortiment loepbrillen voor zorgprofessionals. Passend bij ieders budget en wensen. Wij kunnen drie verschillende soorten loepbrillen leveren:

  1. Maatwerk loepbrillen van Univet
    Maatwerk loepbrillen zijn klant specifiek op maat gemaakt. Hierdoor sluit de bril perfect aan bij de werkzaamheden, hoofd, pupilafstand, werkafstand en uiteraard de persoonlijke stijl van de zorgprofessional. Allereerst kies je het montuur met de fijnste pasvorm.
  2. Universele TTL loepbrillen
    Universele “Quick Loupes” zijn een uitstekend en betaalbaar alternatief gebaseerd op het sportieve TECHNE frame. De TTL (through-the-lens) loep is geplaatst door de lens en is geschikt voor iedereen die met vergroting wil gaan werken en geen oogcorrectie door de lens en glazen nodig heeft.
  3. Instelbare flip-up loepbril
    Flip-up Loepbrillen Tandheelkunde zijn individueel instelbaar, waardoor de interpupillaire afstand en de declinatiehoek zelf aangepast kunnen worden. Een uitstekende manier om te leren werken met vergroting. Een instelbare flip-up bril kan eenvoudig met collega’s gedeeld worden en is daardoor zeer veelzijdig voor de dagelijkse tandartspraktijk of ziekenhuis.