Basisprincipes van een zuigercompressor

In dit artikel willen we graag inzoomen op één specifiek type compressor, namelijk de zuigercompressor. Wat zijn de specificaties? Voor welk gebruik zijn ze vooral goed?
Laten we nu eens kijken naar de basisprincipes. Een zuigercompressor bestaat uit een of meerdere cilinders met zuigers, aangedreven door een motor. De lucht wordt aangezogen en via een systeem van kleppen en zuigers tot aan de bedrijfsdruk gecomprimeerd in perslucht, net als de verbrandingsmotor in uw auto. Een schroefcompressor daarentegen gebruikt roterende schroeven in plaats van kleppen of zuigers om te functioneren.

Onze luchtcompressor is van een van de beste merken in China.20 jaar productie-ervaring, uniek productontwerp en procestoepassing en perfect managementsysteem zorgen voor de stabiele kwaliteit van producten en vestigen de positie van ons merk op het gebied van olievrije luchtcompressoren.

Luchtcompressor is een veelgebruikte machine in productieapparatuur.Het is voor veel ondernemingen geen onbekende. Maar voor de keuze van het merk luchtcompressor bevinden veel klanten zich vaak in een wirwar van tegenstrijdigheden. Stille olievrije luchtcompressor is een kleine luchtcompressor van het zuigertype, vaak stille olievrije luchtcompressor genoemd. Medische stille olievrije luchtcompressor heeft over het algemeen persgas van hoge kwaliteit nodig.De machine heeft een sterke betrouwbaarheid, stilte nodig en de uitgaande lucht kan direct in contact komen met het menselijk lichaam.

Onze olievrije luchtcompressor is speciaal ontworpen voor het leveren van olievrije droge, gezonde, schone lucht van medische kwaliteit op medisch gebied.Vooral in orale klinieken en ziekenhuizen kan het voldoen aan de eisen van één tot honderden tandartsstoelen, geschikt voor verschillende verzoeken.Stille doos, droger en filtersysteem kunnen worden toegevoegd om het geluid te verminderen, het drukdauwpunt en de filternauwkeurigheid te verbeteren.

Kunt u niet beslissen welke compressor u nodig hebt?
De eisen van uw industrie en de benodigde capaciteit zullen u in staat stellen de compressor te vinden die u nodig hebt. In sommige gevallen passen zuigercompressoren perfect, in andere gevallen zijn schroefcompressoren de ideale keuze voor u.

Conoscenza di base su come selezionare il compressore dentale
Nuttige kennis van tandarts behandelstoel