Enige basiskennis van tandheelkundige luchtcompressoren

Heeft u een compressor in de tandartspraktijk nodig? Dan kunt u terecht bij All Dent, wij hebben een zeer groot assortiment aan goede kwaliteit tandartsapparatuur! Wij bieden voor een topkwaliteit compressor voor een scherpe prijs verschillende modellen om uit te kiezen. Het zijn allemaal stuk voor stuk compressoren van gerenommeerde merken in de dentale apparatuur. Deze merken staan ieder ook voor kwaliteit en veiligheid, en voldoen bovendien volledig aan de huidige medische standaarden. All Dent kiest alleen merken uit waarvan de producten aan onze kwaliteitseisen voldoen, en controleren regelmatig of dit nog steeds zo is. Bekijk deze compressor tandartspraktijk.

Greeloy® GA-81X tandheelkundige luchtCompressor olievrij met stille behuizing
Greeloy® GA-81X tandheelkundige luchtCompressor olievrij met stille behuizing

Aan een medische compressor, bijvoorbeeld een dental compressor worden uiteraard hoge eisen gesteld.

Een dental of medische compressor vormt het hart van de praktijk. De dental compressor of medische compressor in al haar uitvoeringsvormen, is een specialiteit van Contimeta.

Het is niet zo maar een compressor. Een medische compressor is kwalitatief hoogwaardig, (zeer) stil en levert schone en droge lucht. De markt voor dental benodigdhedenheden is een bijzondere markt. Producten zijn daardoor vaak duur, te duur denken wij. Contimeta is exclusief importeur voor de MGF dental en medsiche compressoren.

Hoge kwaliteit maar dan tegen een zeer redelijke prijs! Wij nodigen u uit om de vergelijking te maken.

Kenmerken van een MGF medische compressor:
betrouwbaar
lange levensduur
minimaal onderhoud
laag energiegebruik
moderne vormgeving
laag geluidsniveau
geschikt voor plaatsing direct op de werkplek
zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding

Toepassingen van de MGF medische of dental compressor:
Laboratoria binnen de dentale en medische bedrijfstak, ziekenhuizen, privéklinieken en behandelcentra, medisch onderwijs, fysiotherapie, fitness, revalidatie maar ook voedsel- en frisdrankenindustrie, grafische industrie en als OEM in o.a. behandelunit tandarts.