Iets dat u moet weten over het bleken van tanden

Het is een vaststaand feit: een stralende lach is goed voor je zelfvertrouwen. Logisch, want als je weet dat je een goed verzorgd en mooi wit gebit hebt, dan durf je altijd en overal breeduit te lachen. Bovendien, witte tanden worden bewust én onbewust geassocieerd met jeugdigheid. En laten we eerlijk zijn, iedereen vindt een sprankelend wit gebit mooier dan gelig verkleurde tanden. Kun je voorkomen dat je tanden verkleuren? Helaas, nee. (tanden bleken machine)

Nieuwe constante temperatuur mobiele led tandheelkundige tanden bleekversneller licht
Nieuwe constante temperatuur mobiele led tandheelkundige tanden bleekversneller licht

Koffie, thee, een rood wijntje, sigaretten of een sigaartje; sommige kleine geneugten van het leven zijn o-zo-lekker, maar o-zo-slecht voor je gezondheid én voor je gebit. Want deze vier voorbeelden behoren tot de grootste boosdoeners voor de kleur van je tanden. Tel daarbij op je leeftijd; naarmate je ouder wordt, worden je tanden nou eenmaal minder wit. Net zoals er rimpeltjes in je gezicht verschijnen. Daar kun je niet omheen. En bepaalde medicamenten kunnen er ook voor zorgen dat je tanden zomaar een paar tinten donkerder worden.

Moet je nu eeuwig met dichtgeknepen mond op de foto als je tanden niet meer sprankelend wit zijn? No way! De tijd dat tanden bleken alleen voor celebrities was weggelegd, is al lang voorbij. Ook jij kunt je tanden tegenwoordig snel en vooral veilig laten bleken. De prijzen rijzen de pan niet meer uit en succes is gegarandeerd. (tandenbleek lamp kopen)

Wilde verhalen

Er bestaan nogal wat misvattingen over de risico’s van tanden bleken en de schade die dit aan je gebit kan toebrengen. Laat ik die meteen uit de wereld helpen.

Tanden bleken is de laatste jaren uitgegroeid tot een hype en de ‘bleekwinkels’ schoten dan ook als paddestoelen uit de grond. Tegelijkertijd kwamen er allerhande misstanden aan het licht. Tanden werden namelijk niet overal veilig en professioneel gebleekt en menig gebit werd daardoor inderdaad geruïneerd. Dat was vier jaar geleden reden voor de EU om in te grijpen.

http://dentzznl.simplesite.com/447209231