Tandartsenpraktijk de Verbetering (Buitenverlichting) Hoogkerk

Na recent grondig de binnenverlichting te hebben vervangen, is nu ook de buitenverlichting van Tandartsenpraktijk de Verbetering vervangen door LED-verlichting. Zowel de grondspot voor de gevels als het reclamebord, de overkapping en een drietal lantarenpalen zijn nu voorzien van Verlichting Tandartspraktijk.

KWS® KD-2012D-3 Mobiele tandheelkundige chirurgische lamp LED Schaduwloze Operatielamp Vloerstandaard
KWS® KD-2012D-3 Mobiele staand tandheelkundige chirurgische lamp

Voor de gevelverlichting zijn de in de grond verzonken grondspots compleet vernieuwd, waarbij de oude halogeen lampen met een vermogen van 70Watt zijn vervangen door LED grondspots van 14Watt. Met het compleet vernieuwen van de grondspots hebben we tevens de technische storing verholpen, welke was ontstaan door de oude defecte lampen.

Bij het reclamebord hebben we de oude grondspot van 70 Watt vervangen door een 11,5 Watt LED grondspot. Tevens zijn in de overkapping van de entree drie PL armaturen van ieder18 Watt vervangen voor één LED Downlight van 10 Watt. Afrondend hebben we ook nog achterop het terrein een drietal lantarenpalen onderhanden genomen door de oude lampen van 120 Watt te vervangen door een mobiel staand tandarts lamp van 27 Watt.

Speciaal voor tandartsen levert Saled een unieke LED oplossing van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Onze oplossing bestaat uit een vijftal LED Panel Lights, die naadloos in elk systeemplafond worden geïntegreerd. Gezamenlijk verbruiken deze vijf Panel Lights slechts 180 watt. Ten opzichte van traditionele verlichting betekent dit een gemiddelde energiebesparing van ruim 70%. Bovendien voldoen tandartsen hierdoor aan alle normen wat betreft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.